PROFESSIONELLE SIKKERHEDSLØSNINGER

Mangler du et alarmsystem til dit erhverv? Her kan du få informationer om, hvordan vi skaber tryghed for erhvervskunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om alarmsystemer, elektroniske låsesystemer, adgangskontrol, brand- og tyverialarmer. Vi har professionelle teknikere til rådighed, som gerne vil hjælpe med at finde de alarm- og adgangssystemer, der passer til din virksomhed. God søgelyst!

indbrudsalarm-ikon.png

Indbrudsalarm

Vores indbrudsalarmer til erhverv er nøje udvalgt til at kunne efterleve forskellige sikringskrav og -behov. Vi går ikke i kompromis med sikkerheden i din virksomhed. Derfor kan vi efter egen mening tilbyde jer de bedste alarmsystemer og den optimale service på markedet for sikkerhedsprodukter til erhverv.

brandalarm-ikon.png

Brandalarm

Du behøver ikke være brandspecialist for at sikre din virksomhed. Vi er din sikkerhed for, at din virksomhed lever op til lovkravene om brandalarmer og har indsigten og certificeringerne til at tage hånd om brandalarmer til alle typer ejendomme.

tvovervaagning-ikon.png

Kameraovervågning

Her finder du videoovervågning, der passer til alle erhvervs behov, uanset om der er tale om overvågning af et butiksvindue med et enkelt videokamera eller proaktiv videoovervågning med avanceret analysesoftware, der f.eks. kan genkende nummerplader.

adgangskontrol-ikon.png

Adgangskontrol

Et adgangskontrolsystem giver dig fuld kontrol over adgangen til dine erhvervslokaler, hvem der har adgang, hvor og hvornår. Vi udbyder adgangskontrolsystemer kan tilpasses din virksomheds behov.

"Det er virkelig den bedste beslutning, vi længe har taget"

- typographic

Læs mere...

pakkeløsninger tilpasset ethvert behov

Til dig som erhvervskunde

Tågesikring

Den ultimativt bedste sikring af dine værdier! Man kan ikke stjæle det, man ikke kan se... Tyveri bliver stort set bliver umuligt med tågesikring. Tyven kan intet se, så tågesikring har en stor succesrate. Det tager blot sekunder, før hele rummet er indesluttet i en tyk tåge, hvilket gør det umuligt at navigere i. Tågesikring er meget anset af forsikringsbranchen både til erhverv og privat, som ofte giver rabat på deres forsikringer, hvis bygningen har tågesikring installeret.  

Tågen er selvfølgelig totalt uskadelig for inventar, mennesker og dyr. 

KONTAKT OS FOR MERE INFO... 

 

Udsnit af alarmkunder

hama.png (1)
toyota.png (1)
mors.png (1)
region-nordjylland.png (1)
jesperhus.png (1)
jp-jacobsen-shopping-center.png (1)
grainas.png
Skoringen.png
forsyning.png (1)
thisted.png (1)
typographic.png
vils-entreprenøren.png (1)

"Vi er certificerede til at tage os af sikkerheden i dit erhverv"

-viskabertryghed.dk

Mangler du en tyverialarm, brandalarm eller kameraovervågning? Er du træt af bøvlet, der følger med et nøglelåsesystem? Eller ønsker du adgangskontrol til dine erhvervslokaler? Viskabertryghed.dk tilbyder alarmsystemer til alle typer erhverv, om du så f.eks. ønsker videoovervågning på arbejdspladsen, tyverisikring af vinduer eller brandalarm til sikring af dine medarbejdere. Der er ofte sikkerhedskrav i form af lovgivning eller forsikringskrav, som et erhverv skal overholde. Et alarmsystem kan også betyde besparelser på din forsikring, da sikring er velset af forsikringsselskaberne.  - Ring for en uforpligtende snak - vi kender til sikkerhedslovningen og har produkterne, der efterlever kravene. Vi har certificeringer og kvalifikationerne til at håndtere sikkerheden i dit erhverv og skaber på den måde tryghed på danske arbejdspladser.

Seneste nyheder

Sikring af sommerhuset

27 / 9 / 2018

Nu kommer vi ind i en sæson, hvor sommerhuseneofte ofte står tomme i længere perioder. Dette betyder…

Fradrag på håndværker ved køb af privat alarm...

27 / 9 / 2018

I år 2018 blev det vedtaget at håndværkerfradraget også indbefatter installation af tyverialarm. Med…

sådan sikrer du hjemmet mens I er på ferie

20 / 6 / 2018

Hvordan sikrer man hjemmet i en begrænset periode, hvor huset står tomt? Her er nogle helt grundlægg…

FÅ SAMMENSAT ET ALARMSYSTEM LIGE EFTER DINE ØNSKER

Kontakt os for at høre nærmere

+45 97 72 38 60

© 2023 Viskabertryghed.dk