Adgangskontrol

adgangskontrol-ikon.png

PRIVAT ELLER ERHVERV?

Vi har adgangskontrolsystemer, der passer til jer! Vores adgangskontrolsystemer kan håndtere alt fra én til 2.500 brugere, der får elektronisk adgang med brik til op til 64 konfigurerede døre. Så lige meget, om du er privat eller erhverv og har brug for et adgangskontrolsystem til én eller 10 døre, har vi løsningen. Vi har adgangskontrolsystemer i mange prisklasser, så vi finder et system, der passer til jeres behov.

Elektronisk adgangskontrol med brik eller kode - også kaldet - elektroniske låsesystemer - afløser i stigende grad almindelige nøglelåse både i hjemmet og på arbejdspladsen. Et adgangskontrolsystem i hjemmet eller i en moderne virksomhed giver både fleksibilitet og sikkerhed i forhold til folks færden. Adgangskontrol med brik eller kode giver dig fuld kontrol over, hvem kommer ind, hvor de må få adgang, hvornår og hvor længe de har adgang. Du holder uønsket besøg ude og lukker kun folk ind, som du har givet adgang. Det kan være familien og naboen, der vander blomster, mens I er på ferie - eller det kan være rengøringspersonale, som skal have adgang til jeres hjem eller virksomhed.

 KONTAKT OS

Adgangskontrolpakker

Kan tilpasses dit behov

Slip for bøvlet med nøgler...

Udskift den klassiske lås med nøgler med et af vores elektroniske adgangskontrolsystemer. Så er det en gang for alle slut med bortkomne nøgler eller nøgler, der ikke leveres tilbage, når og hvis en person ikke længere skal have adgang hos jer. Med et elektronisk adgangskontrolsystem får du fuld kontrol over adgang via alle døre. Du bestemmer, hvem der må komme ind  - og du kan give adgang til for eksempel rengøringspersonalet eller håndværkeren, når du ikke er hjemme. Du slipper desuden for de problemer, følger med et almindeligt nøglesystem. Du kan med en kode eller nøglebrik let give og udskifte adgang, hvis brugeren mister en nøglebrik. Se basispakken her, som fungerer som erstatning til nøgler. Elektroniske låsesystemer fås i mange priser, så der er helt sikkert også et system, der passer til jeres budget og behov.

”Vi er ikke tilfredse, før I er! Vi står 100 % inde for vores produkter.”

- RASMUS

Find det rette adgangskontrolsystem...

Det kan være kompliceret at finde den rette elektroniske adgangskontrol, da der er mange variabler, som en virksomhed skal tage hensyn til, når det handler om at sikre adgang til virksomhedens lokale - helt eller delvist. Ikke mindst er det vigtigt, at I ikke står med et forældet produkt om 5 år eller med et lukket system, der kun kan serviceres af en bestemt producent eller kun fungerer med en bestemt læseteknologi.  

Vi i viskabertryghed.dk har valgt at specialisere os i at finde den bedst mulige løsning, som overholder alle standarder og krav om: 

  • Udbygnings- og voksemuligheder  
  • Leveringsgaranti 
  • Åbne standarder – hvilket gør tilkøb af nøglekort og læseteknologi uafhængig af leverandør
  • Lang levetid for dit adgangskontrolsystem
  • Lave serviceomkostninger på systemet 
  • Mulighed for sammenkobling mellem adgangskontrolsystemet og andre systemer og programmer 
  • Kvalificeret support fra leverandøren af låsesystemet 
  • Høj brugervenlighed og funktionalitet 
  • Adgangskontrollen skal  være up-to-date ift. den teknologiske udvikling 
  • Tilpasset dansk kultur 

Ja, listen over vigtige parametre ved valg af elektronisk adgangskontrolsystem er lang - og det er langt fra kun prisen, du skal overveje. Vi har udvalgt de systemer, vi arbejder med, ud fra kriterier som en el-installatør kan underbygge og sige god for. Vi har arbejdet med et utal af forskellige elektroniske adgangskontrolsystemer i mange prisklasser og ved, at den bedste kvalitet er helt afgørende!  

Vores teknikere leverer og installerer adgangskontrolsystemet, du har valgt. Ring og få en uforpligtende snak med os om, om hvad dit behov er og få sammensat et tilpasset adgangskontrolsystem - med kode eller brik - som lever op til de krav, du har til at give adgang til din virksomhed. 

SE ANDRE SERVICES HER

PRIVAT ELLER ERHVERV?

Vi har adgangskontrolsystemer, der passer til jer!

Vores adgangskontrolsystemer kan håndtere alt fra 1 bruger op til 2500 brugere med 64 konfigurerede døre. Så lige meget om du er privat eller erhverv og har brug for et system til 1 dør eller til 10 døre, så har vi løsningen til jer!

Adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøglelåse. Når man i hjemmet eller i en moderne virksomhed ønsker både fleksibilitet og sikkerhed, ifht. folks færden. Adgangskontrol giver dig fuld kontrol over, hvem kommer ind, hvor de må få adgang, hvornår og hvorlænge de har adgang. Du holder uønsket besøg ude og lukker kun folk ind, som du har givet adgang, f.eks. familien og naboen, der vander blomster, mens I er på ferie osv.

© 2021 Viskabertryghed.dk