Brandalarm

brandalarm-ikon.png

Opdag branden, inden det er for sent

En brandalarm skaber tryghed på din arbejdsplads for dine medarbejdere og besøgende. Den minimerer desuden risici for skader på inventar og data. Vi har brandalarmer der passer til alle typer erhverv, så lad os sammen finde en løsning, der passer til din virksomhed. Vores brandalarmeringsanlæg er DBI-godkendte og vi er DBI-godkendt installatør.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os her.

Læs mere om brandsikring til erhverv her.

"Vi er certificerede til at tage os af din tryghed"

- viskabertryghed.dk

Det er afgørende for os, at vores teknikere har kvalificeret uddannelse og de rette certificeringer til at kunne håndtere selv komplicerede brandsystemer. Vi er ISO 9001:2015-certificerede og er godkendt ABA-installatør (Automatisk Brandalarmerings Anlæg) hos DBI. Lad os sammen finde en brandalarm, der passer til din erhvervsvirksomhed, og en pris, der passer dit budget. Kontakt os på telefon for en dialog om alle typer brandsikring - eventuelt i kombination med tyverialarm.

læs mere her

DU SKAL IKKE VÆRE BRANDSPECIALIST FOR AT SIKRE DIN VIRKSOMHED...

Der er skærpede lov- og forsikringskrav til brandsikring af erhvervslokaler. Hvor din virksomhed står kan være svært at overskue. Vi er din sikkerhed for, at din virksomhed lever op til lovkravene. Vi har indsigten og certificeringerne til at tage hånd om brandalarmer til alle typer erhverv. Se vores certificeringer her.

 

Brandalarmpakker

Vi udbyder brandalarmeringsanlæg, der er tilpasset din type ejendom

Den brandsikre løsning

Hør og se vores sikringsteknikere Jesper og Rasmus fortælle om brandalarmssikring og om, hvordan systemet virker. Videoen viser desuden vigtigheden i vores arbejde, hvor vi efter montering tester systemet og sikrer, at kunden får et produkt, som fungerer 100 procent korrekt. 

beredskabet får alarmen med det samme!

Dit brandalarmeringsanlæg bliver koblet direkte op til alarmberedskabet, så der kan reageres hurtigt, hvis uheldet er ude. Brandalarmen kan endda fortælle beredskabet, hvor i bygningen den detekterer brand eller røg. Få et integreret ABV-system (Automatisk BrandVentilation), hvor f.eks. loftvinduer og/eller døre åbnes, så røgen kan komme ud.  

”Tænk ikke lovkrav. Det gør vi for dig!”

 

- JESPER, BRANDTEKNIKER

 

MØD TEAMET

SE ANDRE SERVICES HER

Få SAMMENSAT KAMERAOVERVÅGNING EFTER BEHOV

Kontakt os for at høre nærmere

+45 97 72 38 60

© 2021 Viskabertryghed.dk