ESMI - brandalarm

Opstartskit med brandalarm til erhverv

Esmi

Denne brandalarm er velegnet til mindre erhverv og institutioner, som ønsker en hurtig og sikker indsats mod brand.

Mange erhverv skal overholde krav om brandsikring, og herved sikre medarbejdere, værdier og samtidigt overholde et eventuelt krav fra forsikringen. Vi vil gerne hjælpe med at finde ud af, hvilken type brandsikring er påkrævet for jeres erhverv. Dette startkit er en basis-brandalarm, som kan udbygges og tilpasses efter behov, hvis I flytter i større lokaler eller ønsker andre former for systemer til sikring af mennesker og værdier.   

Denne brandalarm til erhverv

 • Opfylder lov- og forsikringskrav
 • Er et fleksibelt alarmsystem med gode udbygningsmuligheder
 • Er velegnet til bl.a. vuggestuer og mindre institutioner og virksomheder

Der er store fordele ved at leje et alarmanlæg. Hvis du ønsker at eje alarmen, ring for at få en pris og en uforpligtende snak om, hvilken løsning der passer bedst til jer. 

Er du i tvivl om, hvor din virksomhed står, når der kommer til brandsikring af din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan desuden selv læse mere om erhvervsbrandsikring med moderne brandalarmer her.

Teknisk beskrivelse

 • FX1/DK brandcentral med sløjfekort
 • EDI-20 røgdetektorer inkl. sokler
 • ESI-20 sokkellydgivere
 • EPP-20A brandtryk inkl. underlag og dæksler

 

Brandalarm til erhverv

 • 1 central
 • 5 røgdetektorer inkl. sokler
 • 2 lydgivere til sokler
 • 2 brandtryk inkl. underlag og dæksler
 • -----
 • Startpriser for opstart og installation fra 22.000 kr.
fra 995 kr./md.
Kontakt os

Vi sikrer din virksomhed mod brand - fra oprettelse til installation...

Vi gør det simpelt for dig at skabe tryghed mod brand i din virksomheder. Der er rigtig mange ting, du skal tage højde for, når din virksomhed skal sikres med et brandalarmeringsanlæg. Foruden lovkrav og forsikringskrav, der skal overholdes, sørger vi bl.a. også for:

 1. Oprettelse af virksomheden ved beredskabet
 2. Oprettelse hos vagtcentralen
 3. Førstegangsinspektion
 4. Oprettelse hos TDC alarmnet

Det kan være kompliceret i sig selv bare at skulle overskue, hvilke lovkrav der skal overholdes, når man installerer et system af brandalarmer. Kontakt os, og lad os hjælpe jer med at få etableret et sikkert alarmsystem, der overholder alle regler for erhverv. Det kræver den rette erfaring og certificeringer for at servicere og montere forskellige typer alarmanlæg. Se mere her om vores certificeringer fra DBI. Hvis du ønsker et specifikt brandanlæg, som ikke er på listen, må du gerne kontakte os.

Brandalarmer på åbne anlæg

Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse - ikke blot med vores arbejde, men også med vores alarmprodukter. Alle alarmsystemer, vi anvender er åbne anlæg, hvilket betyder, at anlægget egentlig kan serviceres af alle. Her er der fri og lige adgang til koder og konfigurationssoftware og til at undervise i brugen af alarmanlægget. Flere installatører og leverandører i dag anvender brandalarmer på lukkede anlæg, hvilket binder deres kunder til dem, fordi andre installatører ikke kan lave service på alarmsystemet. Dette kan give store problemer for kunden, hvis den pågældende installatør/virksomhed, der leverede brandalarmerne, ikke længere eksisterer, eller hvis kunden af andre grunde må skifte installatør. Derefter kan det være ekstremt besværligt at finde en installatør, som kender til det lukkede anlæg, og som vil bruge ressourcer på at uddanne sit personale til produktet.

Vi vil lade det være op til jer at bestemme, hvem I gerne vil bruge som installatør af jeres brandalarmer. Derfor er vores systemer åbne. Vi håber selvfølgelig på et langvarigt samarbejde, og at I vil blive ved med at bruge os. Vi er altid åbne over for en dialog, så kom til os, hvis der er noget i forbindelse med brandsikringen af jeres erhvervslokaler, I gerne vil have vendt med os.

BRANDALARMER TIL ERHVERV

Se andre brandalarmspakker her

© 2021 Viskabertryghed.dk