Integreret

kablet løsning

Integreret alarm

Dette er en alarmløsning, hvor vi trækker kabler mellem komponenterne koblet op på alarmsystemet. Denne alarm anbefaler vi til nybyggeri, hvor alle kabler kan skjules, hvis vi er med fra start. Det er kun centralen, som kræver batteri. Hvis du ønsker en kablet alarm i en allerede eksisterende erhvervsbygning, kan vi ofte forbinde kablerne via loftet. Det er en individuel sag, hvilke løsninger der passer bedst til din virksomhed og bygninger. Vi finder gerne den løsning, som er billigst for jer. Se vores trådløse tyverialarm til erhverv her.  

Med leje af en tyverialarm hos viskabertryghed.dk får dit erhverv følgende med i prisen:

 • Standardinstallation af alarmsystemet
 • Opkobling af tyverialarm til kontrolcentral
 • Serviceaftale 
 • Alarmskilte til vinduer og døre, hvilket er med til at forebygge indbrud

Med denne alarmpakke kan I:

 • via app på mobilen følge med i, hvad der sker i jeres lokaler, mens I er ude af huset, ligemeget hvor og hvornår. Det kræver blot internetforbindelse.
 • styre og kontrollere lyset og temperaturen i virksomheden og herved spare penge på energiforbruget.
 • koble tyverialarmen sammen med kameraovervågning. Så I kan tilgå livebilleder fra lokalerne, hvis en indbrudsalarm går. Hvis der er fejl eller skader på leverede varer, kan I med kameraet se, om skaden var sket inden levering hos jer.
 • opdage en skade som f.eks. gasudslip, brand, vandlækage og strømsvigt, inden det er for sent

Der er mange fordele ved at vælge en jablotron-indbrudsalarm, netop fordi den er så tilpasningsvenlig til alle typer erhverv og behov. Den er desuden også velegnet som privat husalarm. Her er nogle af fordelene og potentialer, vi mener kan være til hjælp for erhvervskunder. Teknologi gør mange ting muligt, så ring til os og høre mere om, hvilket alarmsystem, der passer bedst til jeres behov. Finder du ikke prisen på en tyverialarm til din virksomhed her på hjemmesiden, kontakter du også bare for et tilbud. 

Når I lejer alarm hos viskabertryghed.dk, får I opsætningen af alarmsystemet med i prisen sammen med en serviceaftale. Vores teknikere kommer herefter ud til jer og tjekker, at jeres alarm fungerer, som den skal.

Du kan også købe alarmpakken, som er beskrevet her. Ring til os og hør mere.

Få dit alarmsystem til erhverv skræddersyet, så det passer til dit virksomheden! Kontakt os på 97723860 eller på post@nyk-elservice.dk, og lad os sammen finde en pris for den rette indbrudsalarm til jeres virksomhed.

Etableringsomkostningerne er 995 kr. Der er 4 års binding på abonnement og det koster 1.995 kr. at tage alarmsystemet ned igen.

Teknisk beskrivelse af den integrerede indbrudsalarm

JA-101K     Alarmcentral
JA-114E     BUS-betjening, LCD, PROX og kontrolpanel
JA-110A     BUS indendørssirene
JA-114HN   4 kanals ind- OG udgang
JA-110P      BUS PIR-detektor
JA-111M     BUS Mini-magnetkontakt
             

Ledningsført alarm

 • Inkl. kontrolcentral
 • 1 central
 • 1 betjeningspanel (med taster)
 • 1 kontrolpanel (med rød/grøn knap)
 • 4 bevægelsesdetektorer
 • 1 sirene, indendørs
 • App til Android og IOS
 • Alarm-klistermærker / skilte
 • -----
 • Pris er ekskl. moms
fra 425 kr./md.
Kontakt os

Her er sikkerheden i top!

Jablotron-videoovervågning er velegnet som indbrudsalarm som sikring af hjemmet og af virksomheden. I videoen får du indsigt i mulighederne, som alarmsystemet tilbyder. Vores teknikere er meget erfarne i installation af alarmer fra Jablotron, så kontakt os og lad os sammen finde den indbrudsalarm, der passer til jer.

Få et sikkert og behageligt arbejdsmiljø...

Indbrudsalarmen skaber tryghed for dine medarbejdere, da den beskytter virksomheden mod uautoriseret adgang til bygningen og hjælper dig dermed i den daglige drift. Alarmsystemet styres ved hjælp af en app på mobilen.

 1. Styr lyset, så det automatisk slukker, hvis ingen er tilstede, eller indstil lyset til at slukke, når alarmen tændes.
 2. Åbn bom eller port ved blot at blinke ved lygterne. Systemet reagerer kun på dem, du har givet tilladelse. Eller åbn med nøglering.
 3. Med betjeningspanelet til alarmsystemet kan du sænke dine markiser hvor som helst i bygningen. 
 4. Med temperaturstyring kan du sænke energiforbruget. Du kan styre temperaturen fra appen på mobilen, uanset hvor du befinder dig.

TRYGHEDSPAKKER TIL ERHVERV

Se andre pakker her

"Med alarmsystemet fra Jablotron er der et hav af muligheder for at skabe den bedste tryghed. Hvis dit behov udvides eller ændres, kan alarmsystemet let tilpasses den nye situation." 

- Michael 

FUNKTIONALITET OG DESIGN I HØJSÆDET!

Alarmer, der bruges i et erhvervslokale, skal være let at betjene. Dette system styres helt enkelt med en grøn eller rød knap, så du kan betjene det, selv når du har hænderne fulde. Hver knap styrer enten en zone i bygningen eller en smart-funktion. Alarmen gør dig i stand til bl.a. at styre lyset i lokalet ved hjælp af vægpanelet eller appen på mobilen.

LAD OS FINDE ET ALARMSYSTEM TIL DINE ERHVERVSLOKALER

Kontakt os for at høre nærmere

+45 97 72 38 60

© 2021 Viskabertryghed.dk