Om os

Med rette certificeringer....

Sikkerheds kvalificeringer:

 

ISO 9001:2015

Forsikring & Pension (AIA, TVO, ADK) 

TEKNIQ's garantiordning 

 

Automatisk Brandalarm Anlæg (ABA):

232.164 ESA – service
232.215 ESA 1 – service
232.218 Mx-4000 – service
232.221 Mx-1000 – service
232.234 FX-system
232.241 Sinteso FC
20 232.268 Mx-5000
232.269 AutroPrime 2
232.273 Horizon
232.277 FX101

Vi har DBI godkendte ABA anlæg
Vi er DBI godkendte installatører, som sikrer dig godkendte anlæg, der følger erhvervs retningslinier. Læs mere om ABA anlæg her. 

  

         

Lær os at kende...

Viskabertryghed er et brand under Nykøbing El-Service, som har fokus på tryghed og sikkerhed. Det er vores mission at gøre lokalområdet mere sikkert, og vi har derfor brugt mange kræfter på at uddanne og specialisere vores team til at håndtere selv komplekse sikkerhedsbehov. Vi har derfor de rette certificeringer til at tage os af jeres sikkerhed. Nykøbing El-Service startede i 1987 af Tove og Per Nielsen. Det har altid været en essentiel del af virksomheden at have høj faglighed og give god service til kunderne. Claus Martinussen overtog virksomheden d. 1. januar 2014. Han er uddannet el-installatør og energivejleder fra Teknologisk Institut og har meget erfaring med alle fagets områder. Vi dækker hovedsageligt Thy, Mors og Salling og har specialiseret os i varmepumper og alarmer. Vi har desuden døgnservice, så man altid kan kontakte os – vi løser alle tænkelige opgaver inden for el. Det er virksomhedens mission at skabe tryghed, velvære og besparelser gennem den nyeste teknologi.

SÅ HVORFOR MERE SIKKERHED??

Behovet for alarmer og sikkerhed er stigende, da indbrud både i virksomheden og privaten er en grufuld realitet, der selv her rammer mange lokale. Efterspørgslen er derfor steget på sikkerhedssystemer, samtidigt med at der er skærpede lov- og forsikringskrav. Folk kommer til os og har svært ved at finde rundt i et hav af alarmer og udbydere på nettet. Da vi som elektrikere ofte har serviceopgaver på sikkerhedssystemer, kender vi til systemernes styrker og svagheder og ved, hvilke produkter der virker, har lang levetid og er let omstillelige i en tid, hvor teknologien hele tiden udvikler sig. 

kvalitet og pris skal gå hånd i hånd...

Det har ekstremt stor betydning for os, at vores produkter stemmer overens med sikkerhedskrav, og at kvaliteten er i top! Alarmerne skal være adaptiv, når det kommer til teknologi, da vi erfarer, at vores kunders behov kan ændre sig. Desuden gør teknologien nye ting muligt og kan hjælpe i hverdagen. Et eksempel er, at den rette teknologi kan bidrage til, at du sparer penge på energi ved f.eks. lys- og temperaturstyring. Prisen skal på samme tid være konkurrencedygtig. De produkter, vi har valgt, indeholder de kvaliteter, der stemmer overens med de behov, vi møder - og så kan de være med prismæssigt også.

"Gode kollegaer betyder alt i en travl hverdag"

- MICHAEL OG RASMUS

 

MØD TEAMET

Vi har åbne anlæg

Det betyder meget for at vores kunder er tilfredse! Ikke blot med vores arbejde, men også med vores produkter. Alle systemer vi anvender er åbne anlæg, hvilket betyder at anlægget egentlig kan serviceres af alle. Her er der fri og lige adgang til koder og konfigurationssoftware, samt i undervisningen i anlægget. Flere installatører og leverandører idag anvender lukkede anlæg, hvilket binder deres kunder til dem, fordi andre installatører ikke kan lave service på systemet. Dette kan give store problemer for kunden, i så fald den pågældende installatør/virksomhed ikke længere eksisterer, eller hvis kunden af andre grunde må skifte installatør. Derefter kan det være ekstremt besværligt at finde en installatør, som kender til det lukkede anlæg og som vil bruge ressourcer på at uddanne sit personale til produktet.

Vi vil lade det være op til jer at bestemme, hvem I gerne vil bruge som installatør. Derfor er vores systemer åbne. Vi håber selvfølgelig på et langvarigt samarbejde - at I vil blive ved med at bruge os. Vi er altid åbne overfor en dialog, så kom til os, hvis der er noget I gerne vil have vendt med os.

FÅ SAMMENSAT EN LØSNING LIGE EFTER DIN SMAG

Kontakt os

+45 97 72 38 60

© 2018 Viskabertryghed.dk