Om os

Vi har de rette certificeringer:

Sikkerhedskvalificeringer:

Viskabertryghed.dk har følgende sikkerhedscertificeringer:

ISO 9001:2015

Forsikring & Pension (AIA, TVO, ADK) 

TEKNIQ's garantiordning 

 

Automatisk BrandalarmAnlæg (ABA):

232.164 ESA – service
232.215 ESA 1 – service
232.218 Mx-4000 – service
232.221 Mx-1000 – service
232.234 FX-system
232.241 Sinteso FC
20 232.268 Mx-5000
232.269 AutroPrime 2
232.273 Horizon
232.277 FX101

Vi har DBI-godkendte ABA-anlæg
Vi er DBI-godkendte installatører, som sikrer dig godkendte anlæg, der følger erhvervsretningslinjerne. Læs mere om ABA-anlæg her.

  

         

Lær viskabertryghed at kende...

Viskabertryghed er et 'brand' under Nykøbing El-Service, som har fokus på tryghed og sikkerhed. Det er vores mission at gøre lokalområdet mere sikkert, og vi har brugt mange kræfter på at uddanne og specialisere vores team til at håndtere selv komplekse sikkerhedsbehov. Vi har derfor de rette certificeringer til at tage os af jeres sikkerhed. Nykøbing El-Service startede i 1987 af Tove og Per Nielsen. Det har altid været en essentiel del af virksomheden at have høj faglighed og at give god service til kunderne. Claus Martinussen overtog virksomheden den 1. januar 2014. Han er uddannet el-installatør og energivejleder fra Teknologisk Institut og har meget erfaring med alle fagets områder. Vi dækker hovedsageligt Thy, Mors og Salling og løser alle former for el-opgaver med særligt specialise i varmepumper og alle former for alarmer - fra tyveri- til brandalarmer. Vi har desuden døgnservice, så du kan altid kontakte os. Det er virksomhedens mission at skabe tryghed, velvære og besparelser gennem den nyeste teknologi.

HVORFOR MERE SIKKERHED??

Behovet for alarmer og sikkerhed er stigende, da indbrud både i virksomheden og privaten er en grufuld realitet, der også rammer mange i vores lokalområde. Efterspørgslen er derfor steget på sikkerhedssystemer som brand- og indbrudsalarmer, samtidigt med at vi bliver mødt med skærpede lov- og forsikringskrav. Folk kommer til os og har svært ved at finde rundt i det hav af alarmer og udbydere, der er på internettet. Da vi som elektrikere ofte har serviceopgaver med sikkerhedssystemer, kender vi til systemernes styrker og svagheder og ved, hvilke produkter der virker, har lang levetid og er let omstillelige i en tid, hvor teknologien hele tiden udvikler sig. Derfor kontakter mange os for alt fra priser på låsesystemer til tilbud på avancerede elektroniske adgangskontrolsystemer integreret med fx tyveri- og brandalarmer.

Kvalitet og pris skal gå hånd i hånd...

Det har ekstremt stor betydning for os, at vores produkter stemmer overens med sikkerhedskrav, og at kvaliteten er i top! Alarmerne skal være adaptiv, når det kommer til teknologi, da vi erfarer, at vores kunders behov kan ændre sig. Desuden gør teknologien nye ting muligt og kan hjælpe dig i hverdagen. Et eksempel er, at den rette teknologi i din tyverialarm kan bidrage til, at du sparer penge på energi ved f.eks. lys- og temperaturstyring. Prisen skal på samme tid være konkurrencedygtig. De produkter, vi har valgt inden for sikkerhed og alarmer, indeholder de kvaliteter, der stemmer overens med de behov, vi møder hos vores kunder - og så kan de også være med prismæssigt.

"Gode kolleger betyder alt i en travl hverdag."

- MICHAEL OG RASMUS

 

MØD TEAMET

Vi arbejder med åbne anlæg

At vi har valgt at arbejde med åbne anlæg eller systemer betyder meget for, at vores kunder er tilfredse! Ikke blot med vores arbejde, men også med vores produkter. Alle systemer - fra brandalarmer til elektronisk adgangssystemer, vi anvender, er åbne anlæg. Det betyder kort sagt, at systemet egentlig kan serviceres af alle. I åbne systemer er der fri og lige adgang til koder og konfigurationssoftware og til at undervise i brugen af  anlægget. Flere installatører og leverandører anvender i dag lukkede anlæg, hvilket binder deres kunder til dem, fordi andre installatører ikke kan lave service på systemet. Dette kan give store problemer for kunden, hvis den pågældende installatør/virksomhed ikke længere eksisterer, eller hvis kunden af andre grunde må skifte installatør. Derefter kan det være ekstremt besværligt at finde en installatør, som kender til det lukkede anlæg, og som vil bruge ressourcer på at uddanne sit personale til at servicere eller reparere anlægget.

Vi vil lade det være op til jer at bestemme, hvem I vil bruge som installatør. Derfor er vores systemer åbne. Vi håber selvfølgelig på et langvarigt samarbejde, og at I vil blive ved med at arbejde sammen med os. Vi er altid åbne over for en dialog, så kom til os, hvis der er noget, I vil have vendt med os.

FÅ SAMMENSAT ET SYSTEM EFTER DIT BEHOV OG BUDGET

Kontakt os

+45 97 72 38 60

© 2023 Viskabertryghed.dk