Abonnement

Alarm med eller uden abonnement...?

Der er kan opstå tvivl, når der skal vælges alarmløsning. Overvejelser som; hvad er bedst? hvad kan bedst betale sig? Hvor får jeg mest for pengene? Er overvejelser som kan skabe tvivl.  

Selvfølgelig er der fordele og ulemper ved begge løsninger, om du skal købe løsningen eller leje den. Du kan spørge dig selv. Er det vigtigt for dig at have en tryghed; at vide at det altid vil fungere og tingene vil blive taget hånd om, i så fald noget går i stykker? Eller vægter du det højere, ikke at føle dig bundet til et abonnement? Den billigste pris? At din eventuelle tidligere erfaring med abonnementer har været dårlige?  

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til netop dit behov. Dette gælder både dine alarmkomponenter, men det gælder i høj grad også, hvad du vægter højt i forhold til betalingen heraf. Her på hjemmesiden har vi sat lejepriserne ind, da det er en nem løsning for dig. Her skal du, i hverdagen, ikke tænke på andet end at  kan til- og frakoble alarmen og at I ved alarmen fungerer. Services som installation, håndtering af og minimering af fejlalarmer, defekte komponenter, samt årligt service på alarmen er inkluderet. Disse services skal tilkøbes, når du køber alarmen. Til gengæld har du fået den faste pris og ejer en alarm uden binding. Vores produkter er der sjældent fejl på, men er uheldet ude, koster det for at få en tekniker ud, samt prisen på evt. defekte enheder. Alle vores produkter, bortset fra få, kan både lejes og ejes.

Lad os sætte fordele og ulemper op for dig.... 

Fordele ved abonnement

 1. Betalingen deles op 
 1. Et årligt service på alarmen 
 1. Hjælp til håndtering af fejlmeldinger uden beregning 
 1. Inkl. installation 
 1. Døgnservice på tlf. - vi er klar til at vejlede dig 
 1. Udskiftning af defekte enheder, hvis en komponent bliver defekt 
 1. Der bliver taget hånd på tingene for dig - giver tryghed. Du vil altid være sikker på at din alarm er opdateret og virker. 

 

Ulemper ved abonnement

 1. Binding
 2. Kan virke uoverskueligt at gennemskue prisen man betaler 
 3. Prisen er en smule højere

Fordele ved køb af alarm

 1. Alarmen bliver din 
 1. ingen binding 
 1. Billigst  
 1. Som de siger, så er det som udgangspunkt "ude af verdenen" 
 1. Driftsikre komponenter 
 1. Døgnservice på tlf. - vi er klar til at vejlede dig 
 1. Åbne anlæg - læs mere herom nedenfor

 

 

Ulemper ved køb 

 1. Uvisheden i, hvordan produkterne arter sig  
 1. Service er ikke med i prisen 
 1. Omkostninger til tekniker og dele hvis en enhed (efter reklamationsretten) er defekt 

Det betyder meget for os at du føler jer tilpas i aftalen, så ring gerne og tag en snak med os om, hvilken løsning passer til dig. Vi vil desuden gerne lade dig vælge selv, hvilken pakkeløsning du vil have, da vi har erfaring med at mange alarmudbydere gerne vil binde deres kunder til dem eller nogle bestemte ufleksible løsninger. Et eksempel er, at mange pakkeløsninger på markedet udelukkende er inkluderet kontrolcentral. Vi erfarer dog at mange godt selv vil håndtere det, hvis der går en alarm. Dog er det anbefalelsesværdig at være på kontrolcentral, i så fald man kommer hjem til et hus der stadig er under indbrud. Her har en vægter f.eks. redskaberne til at håndtere situationen. Et andet eksempel er at alle vores anlæg er åbne (læs mere om åbne anlæg på linket her), hvilket betyder at andre installatører også kan servicere alarmen.

Du er altid velkomne til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til alarmvalg eller vejledning i om du skal have alarm og sikring med eller uden abonnement. 

SE ET UDVALG AF ABONNEMENT PRISER HER

Købsprisen laves sammen med teknikeren der skal installere alarmen. Kontakt os og hør mere

”Vi har mange års erfaring i indbrudsalarmer - og vi kan stå 100 % inde for vores alarmprodukter!”

- MICHAEL

SE VORES TEAM HER

© 2021 Viskabertryghed.dk