Adgangskontrol

adgangskontrol-ikon.png

PRIVAT ELLER ERHVERV?

Vores adgangskontrolsystemer kan håndtere alt fra én til 2.500 brugere med 64 konfigurerede døre. Så lige meget, om du er privatperson eller erhvervskunde og har brug for et system til én eller til 10 døre, har vi i viskabertryghed.dk løsningen til jer! Adgangskontrol giver dig fuld kontrol over, hvem kommer ind, hvor de må få adgang, hvornår og hvor længe de har adgang. Du holder uønsket besøg ude og lukker kun folk ind, som du har givet adgang, f.eks. familien og naboen, der vander blomster, mens I er på ferie.

Adgangskontrol afløser i stigende grad almindelige nøgler, fordi man i højere grad ønsker både fleksibilitet og sikkerhed i forhold til, hvor folk færdes. 

Adgangskontrol

Løsninger passende til privat og erhverv

Slip for bøvlet med nøgler

Udskift nøglerne med et adgangskontrolsystem for at gøre en ende på nøgler, der bliver væk - eller behovet for flere nøgler til for eksempel rengøringspersonale eller andre, som skal have regelmæssig adgang til dit hjem. Med et adgangskontrolsystem får du fuld kontrol over adgangen til dit hjem. Du bestemmer, hvem der må komme ind af hvilke døre, og du kan give midlertidig adgang til håndværkeren, når du ikke er hjemme. Du slipper desuden for de problemer, der medfølger et almindeligt nøglesystem. Med et elektronisk adgangssystem kan du med kode eller nøglebrik let give og udskifte adgang, hvis du mister en nøglebrik. Se basispakken her, som fungerer som erstatning til nøgler.

”Vi er ikke tilfredse, før I er! Vi står 100 % inde for vores produkter.”

- RASMUS

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

© 2023 Viskabertryghed.dk