Indbrudsalarm

indbrudsalarm-ikon.png

SKAB TRYGHED, OG SIKR DINE VÆRDIER MED INDBRUDSALARM

Hjemmet indeholder ofte værdigenstande af både økonomisk og følelsesmæssig værdi. Det kan tage blot minutter at miste dem! En indbrudsalarm kan have betydning for, om indbrudstyven vælger dit hjem. Du kan selv vælge, om du vil have kontrolcentral, som kører ud og inspicerer privat, eller om du selv vil.
Vi har indbrudsalarm til private boliger, der dækker alle behov - også når du er på ferie. 

Lad os tage en snak om, hvordan en indbrudsalarm kan skabe tryghed i dit hjem.

Kontakt os

TRYGHEDSPAKKER TIL PRIVAT

Passer til alle typer boliger i Danmark

BLIV ADVARET DIREKTE PÅ MOBILEN...

Når indbrudsalarmen går, bliver du advaret direkte på din smartphone. Du kan sågar med kameraovervågning få live-optagelser fra dit hjem direkte på telefonen. Så kan du altid følge med i, hvad der sker hjemme, uanset hvor du befinder dig. Se kamerapakken herDet har aldrig været lettere at skabe tryghed i hjemmet! 

”Vi har mange års erfaring i indbrudsalarmer til privat - og vi kan stå 100 % inde for dem!”

- MICHAEL

KONTROLCENTRAL ELLER EJ...

Vores pakkeløsninger inden for indbrudsalarmer fås både med eller uden varsling til kontrolcentral. Det er en individuel sag, om I udelukkende selv vil kontaktes, hvis uheldet er ude, eller om I vil have en vagt ud for at inspicere grunden. Valget er dit...

Mange vælger at koble en kontrolcentral til deres private indbrudsalarm, da det er en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Det kan være væmmeligt at komme hjem til et hus, hvor ruder er smadrede, og man ikke ved, om der stadig er nogen i huset. Vi arbejder sammen med Den Jyske Kontrolcentral, som er førende leverandør inden for vagtservices. Her er sikkerheden og servicen i top! 

Andre vælger varsling til kontrolcentral fra, når de investerer i kameraovervågning af deres private hjem, da de vælger, at personer i deres netværk også får alarmen på mobilen. Herved kan de sammen med dem vurdere sagen, før de reagerer på en indbrudsalarm. Gå dog aldrig ind i huset, hvis I kan se, der har været indbrud. Ring først til politiet ,og lad dem vejlede jer i, hvad I skal gøre.

Kunde meddelelser

Ændring af kode til JABLOTRON app

22 / 8 / 2018

Jablotron har sendt en meddelelse ud til sine kunder om at de skal ændre deres password på MyJABLOTR…

Følg med på mobilen med Jablotron app

22 / 8 / 2018

Trænger din alarm til en opgradering, så du kan betjene den på mobilen? Ved at opgradere din alarm,…

"Vi er certificerede til at tage os af din tryghed ved at installere den rette indbrudsalarm"

- viskabertryghed.dk

Læs mere

 

 

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

© 2023 Viskabertryghed.dk