Tryghed

med kamera

Alarm med kamera

Vi har sammensat alarmpakken, så du får en sikker og pålidelig tyverialarm, som bedst muligt beskytter dit hjem. Et betjeningspanel giver adgang til dem, du gerne vil have ind i huset. Detektorerne placeres på udsatte områder som f.eks. i stuen, hvor vi ofte har møbler og udstyr til en højere værdi. Med kameraovervågning kan du via en app på mobiltelefonen nemt følge med i, hvad der sker i huset  - ligemeget hvor du befinder dig. 

Overvågning med kamera er en effektiv sikring af private hjem. Når tyven finder ud af, at huset overvåges med kamera, kan det skræmme ham væk. Overvågning med kamera har nemlig en dokumenteret, præventiv effekt. Du har mulighed for at overvåge huset på alle tider af døgnet. Vi sætter desuden alarmskilte op, som kan have afgørende betydning for, om indbrudstyven vover at bryde ind. 

Kameraovervågning

 • gør, at du via mobiltelefonen kan følge med i, hvad der sker hjemme
 • har en præventiv effekt mod indbrud.
 • kan tilkobles kontrolcentral
 • har betjeningspanel, som gør det let at slå alarmen til eller fra
 • Vælg selv, om din indbrudsalarm skal være hvid eller sort

Hvis du ønsker at tilføje flere komponenter til dit alarmsystem, koster de i månedlig leje følgende pr. stk: detektor 35 kr., vandskadedetektor 20 kr., røgalarm 35 kr., kameraovervågning 58 kr. Disser priser på ekstra komponenter gælder udelukkende, når du anskaffer dig alarmsystemet. Kameraovervågning kan ikke tilkøbes senere til denne pris, da der vil være flere installationsomkostninger. Kontrolcentral kan tilføjes for 110 kr. om måneden.

Nedtag af alarmen koster 1,995 kr., og bindingen for abonnementet er 2 år.

Hvis du gerne vil eje dette alarmsystem fremfor at leje, kan du anskaffe alarmsystemet for 5.295 kr. inkl. installation af Ajax alarmen, ekskl. installation af kamera (pris afhænger af placering). Hvis I køber vores private indbrudsalarm, er serviceaftalen ikke med i prisen. Se fordele og ulemper her på køb af alarm kontra leje. 

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din husalarm, så alarmsystemet i dit private hjem passer til dit behov! Kontakt os her, på 97 72 38 60 eller ved at sende en e-mail til post@nyk-elservice.dk for at få en pris eller et tilbud på alarm.

Tryghed med overvågning

 • 1 tyverialarm, GSM
 • 4 bevægelses detektor
 • 1 dør/vindueskontakt
 • 1 fjernbetjening
 • 1 sirene, indendørs
 • 1 røgalarm med lydgiver
 • 1 dome kamera, 2 megapixel, 64GB SD-kort
 • -----
 • Få kontrolcentral for 110 kr./md.
 • Du kan også eje alarmen. Ring for pris.
fra 350 kr./md.
Kontakt

Skal du væk i en længere periode? 

Det kan være meget ubehageligt at komme hjem til et gennemrodet hjem, hvor værdigenstande er stjålet, og ens ting ligger rodet ud over det hele. Den ubehagelige overraskelse kan du undgå med indbrudsalarm, som kan skræmme tyven væk. Alarmen er koblet til trådløst netværk og vil alarmere kontrolcentralen og dig på din telefon med det samme. Du kan også tilføje naboer, familie eller venner til at modtage varslingerne. Lej ovenstående alarmpakke til 350 kr. i måneden. Lejen er uden binding. Vi monterer og installerer systemet for dig. Det koster 1.995 kr. i oprettelse, installation og afmontering. Vi vejleder dig selvfølgelig i brugen af alarmen.

hvor stor en alarmpakke skal du anskaffe dig?

Få hjælp til at vurdere, hvor stort et alarm system der passer til dit hus. Udfra det kan du selv vurdere om du skal have en basis tryghedspakke eller om du skal ud i en udvidet alarm pakke.

 • Hvor kan tyven komme ind? Hvilke vinduer og døre vil du gerne overvåge? Vinduer i underetagen er mere udsat end overetagen. Husk, tyven vil gerne kunne stå ubemærket, så vinduer og døre f.eks. terrassedøre væk fra vejen eller mørke kroge kan være ekstra udsatte. Seneste undersøgelser viser at 37% af parcelhus- og villaindbrud sker igennem stuevinduer og 20% via terrasse/altandøren (kilde: bo trygt).
 • Hvilke rum vil tyven gerne ind i? Tyve går hovedsageligt efter stuen, hvor der er værdifulde møbler og inventar, samt soveværelse og badeværelse, hvor smykker befinder sig. Derfor er disse rum vigtige at beskytte. Men vurder udfra hvor dine værdier befinder sig. 

Det handler bl.a. om antallet af bevægelsesdetektorer i rummet. Hver detektor opfanger bevægelse om til 12 meters afstand. Detektoren indeholder sensorer, som kan se bort fra husdyr og træk og larm fra airconditionsystemer, men opfanger det første skridt tyven tager i rummet.

Det er dør- og vinduesdetektorer, som opfanger tyvens forsøg på at komme ind i huset. Detektoren kan bruges til alle typer af indgange og sender signal til Ajax hub, som videregiver signal direkte til dig på telefonen eller/og kontrolcentral. 

Hvis du vurderer der skal mere end én bevægelsesdetektor og én dør- og vinduesdetektor til i dit hus, kan du enten vælge den store familiepakke eller vi kan lave en skræddersyet løsning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og hvis du har spørgsmål. 

kontakt os her

 

ALARM MED ELLER UDEN ABONNEMENT?

Du kan både vælge at eje alarmen eller leje den via et abonnement. Vælg den rette løsning der passer til dig! Vi sætter fordele og ulemper op...

 

LÆS MERE HER 

TRYGHEDSPAKKER TIL PRIVATE

SE ANDRE INDBRUDSALARMER HER

kameraovervågning fangede tyven

 

"Tænk, hvis vi ikke havde fået sat kameraovervågningen op. Så havde vi aldrig fået computerne tilbage. Det er virkelig den bedste beslutning, vi længe har taget"

-TYPOGRAPHIC

Læs mere...

© 2021 Viskabertryghed.dk