Sommerhus

Alarm

Sommerhus pakke

Pålidelig, brugervenlig og billig alarmsystem til dit hus eller sommerhus med et elegant design. Tyverialarmen er velegnet til sikring af dit private hus, i tilfælde hvor du ikke ønsker opkobling til kontrolcentralen. Varslingen fra dit alarmsystem sker direkte på smartphonen til dig og dem, du har valgt skal modtage varslingen. Helt perfekt indbrudsalarm til dit sommerhus! Hvis du vil leje en tyverialarm, mens du er på en længere ferie, så læs mere her: feriealarm.

Ajax er en stabil og på samme tid billig husalarm, som opfylder sin sikkerhedsfunktion. Tyverialarmen har et moderne touch, der matcher dit hus både æstetisk og funktionelt. Herudover er den ekstremt brugervenligt designet, så den er let for dig at håndtere.

Andre fordele ved denne indbrudsalarm:

 • Få besked på telefonen, når alarmen går ved indbrud
 • Trådløs alarm med op til 7 års batterilevetid
 • Tyverialarmen kan kobles op til kontrolcentral
 • Vælg selv, om din tyverialarm skal være hvid eller sort

Med leje af et tyverialarmsystem hos os i viskabertryghed får du følgende med i prisen:

 • 0 kr. i oprettelse
 • Opsætning af indbrudsalarmen
 • Serviceaftale
 • Alarmskilte til vinduer og døre, som skræmmer tyven væk

Når du lejer privat indbrudsalarm hos os, får du opsætning og installation med i prisen sammen med en serviceaftale, så vores teknikere kommer og inspicerer tyverialarmen.

Denne alarmpakke indeholder alarmkomponenter, som passer til et mindre, privat sommerhus. Hvis du ønsker at tilføje ekstra alarmkomponenter, koster de i månedlig leje følgende: røgdetektor 35 kr., vandskadedetektor 20 kr., røgalarm 35 kr. Ønsker du kontrolcentral, kan den tilføjes for 110 kr. om måneden. 

Der er 2 års binding ved leje, og prisen for at tage alarmsystemet ned er 1.995 kr. 

Hvis du ønsker at eje et alarmsystem til dit hus eller sommerhus, kan ovenstående Ajax tryghedspakke med tyverialarm anskaffes for 4.195 kr. inkl. installation. 

Køb af tryghedspakken er eksklusiv serviceaftale. Klik her for at få mere info om fordele og ulemper ved hhv. leje og køb af privat indbrudsalarm. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en tyverialarm til dit hjem. 

Få din indbrudsalarm skræddersyet, så den passer dit behov og hjem/fritidsbolig! Kontakt os her eller direkte på 97 72 38 60 eller post@nyk-elservice.dk, og lad os sammen finde en alarmløsning og et tilbud, der passer til jer.

 

Tryghedspakken indeholder

 • 1 tyverialarm, GSM, sort
 • 1 dør/vindueskontakt, sort
 • 1 bevægelses detektor, sort
 • 1 fjernbetjening, sort
 • 1 sirene, indendørs, sort
 • -----
 • Få kontrolcentral for 110 kr./md.
 • Du kan også eje alarmen. Ring for pris.
fra 185 kr./md.
Kontakt

Tjek temperaturen i huset på mobilen

Hold styr på temperaturen i huset eller sommerhuset. Du kan nemlig følge med på mobilen, hvad temperaturen er i huset. I alarmens sirene er der en indbygget temperaturmåler, så du altid kan følge med i, hvad temperaturen er i det rum sirenen er monteret. 

hvor stor en alarmpakke skal du anskaffe dig?

Få hjælp til at vurdere, hvor stort et alarm system der passer til dit hus. Udfra det kan du selv vurdere om du skal have en basis tryghedspakke eller om du skal ud i en udvidet alarm pakke.

 • Hvor kan tyven komme ind? Hvilke vinduer og døre vil du gerne overvåge? Vinduer i underetagen er mere udsat end overetagen. Husk, tyven vil gerne kunne stå ubemærket, så vinduer og døre f.eks. terrassedøre væk fra vejen eller mørke kroge kan være ekstra udsatte. Seneste undersøgelser viser at 37% af parcelhus- og villaindbrud sker igennem stuevinduer og 20% via terrasse/altandøren (kilde: bo trygt).
 • Hvilke rum vil tyven gerne ind i? Tyve går hovedsageligt efter stuen, hvor der er værdifulde møbler og inventar, samt soveværelse og badeværelse, hvor smykker befinder sig. Derfor er disse rum vigtige at beskytte. Men vurder udfra hvor dine værdier befinder sig. 

Det handler bl.a. om antallet af bevægelsesdetektorer i rummet. Hver detektor opfanger bevægelse om til 12 meters afstand. Detektoren indeholder sensorer, som kan se bort fra husdyr og træk og larm fra airconditionsystemer, men opfanger det første skridt tyven tager i rummet.

Det er dør- og vinduesdetektorer, som opfanger tyvens forsøg på at komme ind i huset. Detektoren kan bruges til alle typer af indgange og sender signal til Ajax hub, som videregiver signal direkte til dig på telefonen eller/og kontrolcentral. 

Hvis du vurderer der skal mere end én bevægelsesdetektor og én dør- og vinduesdetektor til i dit hus, kan du enten vælge den store familiepakke eller vi kan lave en skræddersyet løsning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og hvis du har spørgsmål. 

kontakt os her

 

ALARM MED ELLER UDEN ABONNEMENT?

Du kan både vælge at eje alarmen eller leje den via et abonnement. Vælg den rette løsning der passer til dig! Vi sætter fordele og ulemper op...

 

LÆS MERE HER 

TRYGHEDSPAKKER TIL PRIVAT

SE ANDRE INDBRUDSALARMER HER

LEJ EN FERIEALARM

Skal du på ferie og vil gerne sikre hjemmet, mens du er væk.

se mere her

© 2021 Viskabertryghed.dk