Tryghed

Større familiehus

Store familie

Tyverialarmen til private er tilpasset et større hus med detektorer til flere rum. Den har også et betjeningspanel til styring af din indbrudsalarm, som også fungerer som overfaldsalarm, da den kan sende et trådløst signal direkte til kontrolcentral. Tryghedspakken indeholder én røgdetektor. Røgdetektoren er en integreret del af alarmsystemet, hvilket betyder at hvis alarmen detekterer røg eller ild, sker varsling både med sirene og med en besked til din mobiltelefon, hvilket er en fordel, når du er ude af huset. Ønsker du flere røgdetektorer, kan de tilføjes tryghedspakken. 

Ajax er et pålideligt og brugervenligt alarmsystem i et elegant design. Alarmen er velegnet til sikring af dit hjem og kan kobles op til kontrolcentralen for prisen 110 kr i måneden. Denne alarmpakke indeholder komponenter passende til et større hus. Hvis du ønsker at tilføje ekstra komponenter, koster de i månedlig leje følgende pris pr. stk: detektor 35 kr., vandskadedetektor 20 kr., røgalarm 35 kr., kameraovervågning 58 kr. (Denne pris på overvågning gør sig gældende udelukkende, når du anskaffer alarmsystemet. Kameraovervågning kan ikke tilkøbes senere til denne pris, da der vil være flere installationsomkostninger). Nedtag af alarmen koster 1995 kr. og binding på abonnementet er 2 år. 

Ajax alarmen har følgende egenskaber:

 • Få besked på telefonen, hvis alarmen går
 • Trådløs alarm med op til 7 års batterilevetid
 • Indbrudsalarmen kan kobles op til kontrolcentral
 • Vælg selv, om din indbrudsalarm skal være hvid eller sort

Med leje af et alarmsystem hos os i viskabertryghed.dk får du følgende med i prisen:

 • 0 kr. i oprettelse
 • Opsætning af tyveri- og røgalarm
 • Serviceaftale
 • Alarmskilte til vinduer og døre - skræmmer tyven væk

Når I lejer husalarm hos os, får I opsætning og installation af alarmen med i prisen. I får desuden serviceaftale med i prisen, hvor vores teknikere kommer og inspicerer alarmen.

Hvis I vil eje jeres eget alarmsystem til hjemmet, kan ovenstående Ajax tryghedspakke købes for en pris på 7.195 kr. inkl. installation. Hvis I køber vores private indbrudsalarm, er serviceaftalen ikke med i prisen. Klik her for at få mere information vedr. fordele og ulemper ved hhv. leje og køb af privat husalarm. Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål. 

Få dit private alarmsystem skræddersyet, så det bedst muligt overvåger jeres hjem! Kontakt os på 97723860 og på post@nyk-elservice.dk, og lad os sammen finde en indbrudsalarm til en pris og en størrelse, som dækker jeres behov.

Familie huset

 • 1 tyverialarm, GSM
 • 1 dør/vindueskontakt
 • 4 bevægelses detektor
 • 1 fjernbetjening
 • 1 sirene, indendørs
 • 1 røgalarm med lydgiver
 • 1 betjeningspanel, touch panel m. kode/overfaldskode
 • -----
 • Få kontrolcentral for 110 kr./md.
 • Du kan også eje alarmen. Ring for pris.
fra 295 kr./md.
Kontakt

hvor stor en alarmpakke skal du anskaffe dig?

Få hjælp til at vurdere, hvor stort et alarm system der passer til dit hus. Udfra det kan du selv vurdere om du skal have en basis tryghedspakke eller om du skal ud i en udvidet alarm pakke.

 • Hvor kan tyven komme ind? Hvilke vinduer og døre vil du gerne overvåge? Vinduer i underetagen er mere udsat end overetagen. Husk, tyven vil gerne kunne stå ubemærket, så vinduer og døre f.eks. terrassedøre væk fra vejen eller mørke kroge kan være ekstra udsatte. Seneste undersøgelser viser at 37% af parcelhus- og villaindbrud sker igennem stuevinduer og 20% via terrasse/altandøren (kilde: bo trygt).
 • Hvilke rum vil tyven gerne ind i? Tyve går hovedsageligt efter stuen, hvor der er værdifulde møbler og inventar, samt soveværelse og badeværelse, hvor smykker befinder sig. Derfor er disse rum vigtige at beskytte. Men vurder udfra hvor dine værdier befinder sig. 

Det handler bl.a. om antallet af bevægelsesdetektorer i rummet. Hver detektor opfanger bevægelse om til 12 meters afstand. Detektoren indeholder sensorer, som kan se bort fra husdyr og træk og larm fra airconditionsystemer, men opfanger det første skridt tyven tager i rummet.

Det er dør- og vinduesdetektorer, som opfanger tyvens forsøg på at komme ind i huset. Detektoren kan bruges til alle typer af indgange og sender signal til Ajax hub, som videregiver signal direkte til dig på telefonen eller/og kontrolcentral. 

Hvis du vurderer der skal mere end én bevægelsesdetektor og én dør- og vinduesdetektor til i dit hus, kan du enten vælge den store familiepakke eller vi kan lave en skræddersyet løsning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og hvis du har spørgsmål. 

kontakt os her

 

Tjek temperaturen i huset på mobilen

Hold styr på temperaturen i huset eller sommerhuset. Du kan nemlig følge med på mobilen, hvad temperaturen er i huset. I alarmens sirene er der en indbygget temperaturmåler, så du altid kan følge med i, hvad temperaturen er i det rum sirenen er monteret. 

ALARM MED ELLER UDEN ABONNEMENT?

Du kan både vælge at eje alarmen eller leje den via et abonnement. Vælg den rette løsning der passer til dig! Vi sætter fordele og ulemper op...

 

LÆS MERE HER 

TRYGHEDSPAKKER TIL PRIVATE

SE ANDRE INDBRUDSALARMER HER

"Lad os sammen finde en løsning tilpasset jeres behov..."

KONTAKT OS HER

 

© 2021 Viskabertryghed.dk