Kameraovervågning

tvovervaagning-ikon.png

overvågning skaber tryghed...

Hjemmet indeholder ofte livstider af værdigenstande, både af økonomisk og følelsesmæssig værdi. Men det kan tage blot minutter at miste dem igen. Kamera-overvågning er en effektiv sikring af hjemmet, så du kan føle tryghed i hjemmet - både for din familie og værdigenstande. 
Overvågning med kamera har nemlig en dokumenteret præventiv effekt i forhold til indbrud og hærværk. Alarmskilte og klistermærker advarer indbrudstyven om, at her overvåges der. Med i en privat alarmpakke hos os, får I alarmklistermærker med, som kan sættes i vinduer og døre. Vi vejleder gerne i, hvordan I bedste muligt sikrer hjemmet. Kontakt os her.

 

Kameraovervågning

Tryghed der kan ses!

spørg os om valg af alarmsystem...

Kameraer til overvågning har i dag et væld af funktioner, som du kan vælge at sætte dig ind i eller ej. Lige meget hvad er viskabertryghed.dk til for at hjælpe dig med at finde den type videokamera, som bedst overvåger jeres private hjem eller erhvervslokale. Du er altid velkommen til at spørge os til råds - uanset, om du tænker, du ønsker en billig videoovervågning eller vil have et tilbud på et mere avanceret setup med flere kameraer, som overvåger både hus og have eller administration, lager og produktion.

MØD vores TEAM her

Vælg overvågning med kamera der passer til dit hjem!

Der findes mange typer af kamera overvågning der kan bruges til hjemmet. Er du på jagt efter et all-round kamera til privat brug, som kan tilpasses lidt forskelligt, eller er det noget helt specifikt du gerne vil overvåge med højere opløsning. Vil du gerne kunne zoome ind på et mindre område? Er det indendørs eller udendørs kamera? Ja, det kan virke en smule uoverskueligt. Vi har gjort det simpelt for dig under følgende link. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

Læs mere her

 

 "Vi har stor erfaring med overvågning og vi kan stå inde for, at I får den bedste kvalitet"

-RASMUS

"Den præventive effekt gør kameraovervågning til et af de mest effektive midler mod indbrud."

-viskabertryghed

 

 

SE OGSÅ ANDRE LØSNINGER

© 2021 Viskabertryghed.dk