Viskabertryghed - ny afdeling for sikring og brand

Nykøbing El-Service har nu officielt en sikkerhedsafdeling

Nykøbing El-Service har udvidet vores forretning med et vigtigt forretningsområde med en ny afdeling for sikring og brand. Under 'brandet' viskabertryghed sætter vi trygheden hos danskere i fokus. Viskabertryghed er vores platform for sikkerhedsudstyr og alarmer og er til for at hjælpe og vejlede dig om sikkerhed mod tyveri og brand.

Nykøbing El-Service etablerer viskabertryghed med det formål at videreudvikle ydelsessortimentet inden for sikkerhed mod tyveri og brand med de nyeste sikkerhedsprodukter på markedet. Vi hjælper private, virksomheder, regioner og kommuner med at øge sikkerheden. Sortimentet omfatter blandt andet indbrudsalarmer, brandalarmer, kameraovervågning og forskellige former for låse- og adgangssystemer til både private og erhvervskunder.

“Det er vigtigt for os at kunne give den rette vejledning i sikkerhed. Det er desværre en grum realitet, at vi oplever flere indbrud”, fortæller Claus Martinussen, indehaver af Nykøbing El-service. Viskabertryghed bliver derfor platformen du kan tilgå for professionel vejledning og nyheder inden for sikring af erhverv og privat mod tyveri og brand. "Vi hjælper i forvejen mange kunder med løsninger inden for sikring og brand, men området ekspanderer konstant med ny teknologi og udstyr, så en særskilt afdeling for området passer bedst ind i vores strategiske udvikling", fortæller Claus.

“De besøgende på hjemmesiden kan få indblik i vores services og produkter og kan opleve dem 'hands on' i lokalerne på Soltoften. Vores sikkerhedssystemer er nøje udvalgt efter mange års erfaring med at servicere alarmer. Vi ved derfor, hvad der virker, og hvad der ikke gør”.

Nykøbing El-Service arbejder allerede nu med løsninger inden for brandalarmer, adgangskontrol, overvågning og tyverisikring. Der kan være skærpede krav fra forsikringen og lovkrav, som man som privatperson eller virksomhed skal overholde. Dette gælder især inden for brandsikkerhed. "Der er tale om tekniske løsninger, som hovedsageligt baseres på åbne anlæg. At anlægget er åbent har stor betydning for kundetilfredsheden, da låste systemer er enormt ufleksible", forklarer Claus. For at imødekomme branchens konstante udvikling er Nykøbing El-Service certificeret til at løse de komplekse sikringsopgaver, og med den nye afdeling vil området nu få ekstra fokus til fordel for kunderne.

© 2023 Viskabertryghed.dk