Om os

Lær viskabertryghed at kende...

Viskabertryghed er et 'brand' under Nykøbing El-Service, som har fokus på tryghed og sikkerhed. Det er vores mission at gøre lokalområdet mere sikkert, og vi har brugt mange kræfter på at uddanne og specialisere vores team til at håndtere selv komplekse sikkerhedsbehov. Vi har derfor de rette certificeringer til at tage os af jeres sikkerhed. Nykøbing El-Service startede i 1987 af Tove og Per Nielsen. Det har altid været en essentiel del af virksomheden at have høj faglighed og at give god service til kunderne. Claus Martinussen overtog virksomheden den 1. januar 2014. Han er uddannet el-installatør og energivejleder fra Teknologisk Institut og har meget erfaring med alle fagets områder. Vi dækker hovedsageligt Thy, Mors og Salling og løser alle former for el-opgaver med særligt specialise i varmepumper og alle former for alarmer - fra tyveri- til brandalarmer. Vi har desuden døgnservice, så du kan altid kontakte os. Det er virksomhedens mission at skabe tryghed, velvære og besparelser gennem den nyeste teknologi.

HVORFOR MERE SIKKERHED??

Behovet for alarmer og sikkerhed er stigende, da indbrud både i virksomheden og privaten er en grufuld realitet, der også rammer mange i vores lokalområde. Efterspørgslen er derfor steget på sikkerhedssystemer som brand- og indbrudsalarmer, samtidigt med at vi bliver mødt med skærpede lov- og forsikringskrav. Folk kommer til os og har svært ved at finde rundt i det hav af alarmer og udbydere, der er på internettet. Da vi som elektrikere ofte har serviceopgaver med sikkerhedssystemer, kender vi til systemernes styrker og svagheder og ved, hvilke produkter der virker, har lang levetid og er let omstillelige i en tid, hvor teknologien hele tiden udvikler sig. Derfor kontakter mange os for alt fra priser på låsesystemer til tilbud på avancerede elektroniske adgangskontrolsystemer integreret med fx tyveri- og brandalarmer.

Kvalitet og pris skal gå hånd i hånd...

Det har ekstremt stor betydning for os, at vores produkter stemmer overens med sikkerhedskrav, og at kvaliteten er i top! Alarmerne skal være adaptiv, når det kommer til teknologi, da vi erfarer, at vores kunders behov kan ændre sig. Desuden gør teknologien nye ting muligt og kan hjælpe dig i hverdagen. Et eksempel er, at den rette teknologi i din tyverialarm kan bidrage til, at du sparer penge på energi ved f.eks. lys- og temperaturstyring. Prisen skal på samme tid være konkurrencedygtig. De produkter, vi har valgt inden for sikkerhed og alarmer, indeholder de kvaliteter, der stemmer overens med de behov, vi møder hos vores kunder - og så kan de også være med prismæssigt.

FIND DET RETTE SYSTEM TIL DIT HUS...

Vi har monteret og serviceret forskellige typer alarmer i mange år, og det er afgørende at finde et alarmsystem og en leverandør, hvor både pris og kvalitet går hånd i hånd. Her er en række punkter, som alarmen skal kunne understøtte, for at du får et godt alarmsystem, der i dit hus holder i mange år og samtidigt er brugervenligt. 

  1. Alarmen skal kunne tilpasses et ændret eller udvidet behov.
  2. Tænk kvalitet sammen med prisen - pas på med at vælge et alt for billigt alarmsystem. Det kan sjældent svare sig, da det er omkostningstungt at skulle hyre en tekniker til at installere eller reparere en ukendt og billig alarm. Der er desuden højere risici for, at alarmen melder fejl.
  3. Der skal kunne tilføjes og fjernes komponenter.
  1. Vælg et system på et åbent anlæg, så enhver installatørvirksomhed skal kunne servicere, i tilfælde af at installatøren, der solgte jer jeres husalarm, ikke længere er i arbejde.
  2. Køb et system hos en professionel installatør. Andet kan for det meste ikke betale sig, da det koster mange penge at hyre teknikere til at installere og servicere ukendte alarmer.
  3. Tænk garantiordning, og vælg en alarm, der holder i mange år.

"Gode kolleger betyder alt i en travl hverdag."

- MICHAEL OG RASMUS

 

MØD TEAMET

Vi har åbne anlæg

Det betyder meget for at vores kunder er tilfredse! Ikke blot med vores arbejde, men også med vores produkter. Alle systemer vi anvender er åbne anlæg, hvilket betyder at anlægget egentlig kan serviceres af alle. Her er der fri og lige adgang til koder og konfigurationssoftware, samt i undervisningen i anlægget. Flere installatører og leverandører idag anvender lukkede anlæg, hvilket binder deres kunder til dem, fordi andre installatører ikke kan lave service på systemet. Dette kan give store problemer for kunden, i så fald den pågældende installatør/virksomhed ikke længere eksisterer, eller hvis kunden af andre grunde må skifte installatør. Derefter kan det være ekstremt besværligt at finde en installatør, som kender til det lukkede anlæg og som vil bruge ressourcer på at uddanne sit personale til produktet.

Vi vil lade det være op til jer at bestemme, hvem I gerne vil bruge som installatør. Derfor er vores systemer åbne. Vi håber selvfølgelig på et langvarigt samarbejde - at I vil blive ved med at bruge os. Vi er altid åbne overfor en dialog, så kom til os, hvis der er noget I gerne vil have vendt med os.

Seneste nyheder

Sikring af sommerhuset

25 / 9 / 2018

Nu kommer vi ind i en sæson, hvor sommerhuseneofte ofte står tomme i længere perioder. Dette betyder…

Fradrag på håndværker ved køb af privat alarm...

30 / 8 / 2018

I år 2018 blev det vedtaget at håndværkerfradraget også indbefatter installation af tyverialarm. Med…

Viskabertryghed - ny afdeling for sikring og brand

20 / 6 / 2018

Nykøbing El-Service laver seperat afdeling for sikring og brand under brandet viskabertryghed. Trygh…

FÅ SAMMENSAT ET SYSTEM EFTER DIT BEHOV OG BUDGET

Kontakt os

+45 97 72 38 60

© 2023 Viskabertryghed.dk