Intelligent

Røgalarm

Nest

Nest Protect er en enestående trådløs røgalarm; den eneste af sin slags...
Det er den første hjemmealarm, hvor du kan slå alarmen fra på mobiltelefonen. Den fortæller dig, hvad der er galt. På dansk! Om der er tale om kulilte eller røg og hvor faren er. Om det er en forvarsel eller nødsituation. Den alarmerer dig også direkte på mobilen, hvis du ikke er hjemme, og der opstår røg. 

Din røgalarm vil lyse for dig om natten, når du eller børnene skal op om natten...
Dens sensorer opfanger, at du kommer gående og lyser din vej op med et behageligt lys. 

Slip for at teste din alarm! Det er egentlig meningen, at du bør teste sin alarm med jævne mellemrum. Det behøver du ikke her. Den tester sig selv 400 gange dagligt. Er du træt af at blive vækket af en bippende røgalarm kl. 2 om natten? Fordi den mangler batteri! Nest Protect advarer dig i god tid med en besked på din telefon, inden den afgiver lyd. Du kan selv vælge, om den skal være trådløs eller med ledning fra en evt. lampeudgang.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med opsætning af røgalarmer! Vi har teknikere, der er specialiseret i røg- og brandalarmer.

Nest Protect - den intelligente røgalarm

  • Fortæller dig, hvad der er galt og hvor!
  • Dansk tale
  • Advarer direkte på mobilen
  • Natlys - lyser din vej op i mørket
fra 1099 kr.
Kontakt os

meget mere end blot en røgalarm

Opfanger både røg og ild, samt kulilte, som er usynligt for øjet, men kan være farligt. Den fåes selvfølgelig med dansk tale! Kom herned i vores butik på Soltoften 10 i Nykøbing og prøv den.

RØGALARMS PAKKER

Se andre pakker her

"Du er velkommen til at ringe og høre mere om Nest Protect og dens potentialer"

-Claus 

"Når sikkerheden betyder mest"

Vi er godkendt DBI-installatør og har brandspecialister, der står klar til at give vejledning i brandsikring af hjemmet. Læs mere om os her og husk at du altid er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om sikring af jeres hjem.

© 2023 Viskabertryghed.dk